طبیعی کربلا دانلود سید مجید بنی فاطمه

طبیعی: کربلا دانلود سید مجید بنی فاطمه دانلود مداحی شهادت امام موسی الکاظم امام موسی الکاظم ذاکرین اهل بیت مداحی

گت بلاگز اخبار پزشکی ویتامین D می‌تواند رشد سلول‌های سرطانی را مهار کند

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ویتامین D می‌تواند رشد سلول‌های سرطانی را مهار کند. 

ویتامین D می‌تواند رشد سلول‌های سرطانی را مهار کند

ویتامین D می تواند رشد سلول های سرطانی را مهار کند

عبارات مهم : تغذیه

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ویتامین D می تواند رشد سلول های سرطانی را مهار کند.

دکتر امیر عباس نژاد در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه مبارزه با سرطان یکی از بزرگترین چالش های بشر هست، اظهار کرد: اصطلاح سرطان به مجموعه‎ای از امراض اطلاق می شود که سلول ها فعالیت غیر طبیعی و رشد غیرقابل کنترلی را از خود نشان می دهند و می تواند به اثرات مخرب سیستمیک و موضعی منجر شده است و باعث فوت بیمار شود.

ویتامین D می‌تواند رشد سلول‌های سرطانی را مهار کند

وی بیان کرد: الگوی زندگی مناسب و تغذیه سالم از مهمترین عواملی است که می توانند در پیشگیری از مبتلا شدن به انواع سرطان ها تاثیرگذار باشند، این الگوها مشمول بر فعالیت بدنی کافی، پرهیز از مصرف الکل، سیگار، کم کردن استرس های معنوی روانی و داشتن تغذیه مناسب بوده که در حفظ سلامت فردی و جلوگیری از انواع امراض کمک کننده است.

این دکتر تغذیه اضافه کرد: افرادی که فعالیت بدنی کمی دارند و از سیگار و تنباکو استفاده می کنند زیاد در معرض مبتلا شدن به سرطان قرار دارند.

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ویتامین D می‌تواند رشد سلول‌های سرطانی را مهار کند. 

عباس نژاد تصریح کرد: از جمله عوامل مهم تغذیه ای که در پیشگیری از مبتلا شدن به سرطان نقش اثبات شده است ای دارند حفظ وزن نرمال و جلوگیری از زیاد کردن وزن بوده هست. مطالعات نشان داده زیاد کردن وزن و چاقی ارتباط مستقیمی با مبتلا شدن به انواع سرطان ها دارد و جهت جلوگیری از این عنوان باید میزان کالری مواد غذایی دریافتی با میزان مصرف کالری بدن در تعادل باشد.

وی با بیان اینکه استفاده زیاد و مداوم از مواد غذایی که کالری بالایی دارند نظیر غذاهای چرب، خامه، شکر و دسرها در زیاد کردن وزن نقش بسزایی دارند، یادآور شد: علاوه بر نقش چربی ها در زیاد کردن وزن، دریافت چربی زیاد می تواند در ایجاد سرطان از جمله گوارشی هم نقش داشته باشد، همچنین چربی زیاد در رژیم غذایی با اوج بردن کالری دریافتی منجر به سرطان های روده، مری، معده، پانکراس می شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اضافه کرد: دریافت گوشت قرمز به مقدار زیاد با زیاد کردن ریسک مبتلا شدن به سرطان های گوارشی ارتباط دارد؛ علاوه بر دریافت زیاد مواد غذایی که چربی بالایی دارند، کم کردن دریافت فیبر غذایی هم در مبتلا شدن به بسیاری از سرطان ها نقش دارد.

ویتامین D می‌تواند رشد سلول‌های سرطانی را مهار کند

وی خاطرنشان کرد: فیبرها مواد غذایی هستند که به وسیله انسان غیرقابل جذب بوده ولی جهت حفظ سلامت دستگاه گوارش اهمیت فراوانی دارند و مصرف آنها می تواند از زیاد کردن وزن، جذب چربی ها و قندها جلوگیری کند.

او بیان کرد: میوه ها و سبزیجات غنی از فیبر بوده و توصیه می شود به اندازه کافی در برنامه غذایی گنجانده شود. مصرف کافی میوه و سبزیجات به کم کردن مبتلا شدن به سرطان های حفره دهان، مری و معده کمک می کند.

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ویتامین D می‌تواند رشد سلول‌های سرطانی را مهار کند. 

عباس نژاد یاد آور شد: مصرف سبزیجات خام و تازه بخصوص سبزیجات با برگ سبز تیره، کلم، بروکلی، کاهو، هویج و میوه های تازه بسیار بافایده بوده و میوه ها و سبزیجات به علت اینکه کالری کمی دارند و منابع خوبی از فیبر، ویتامین، مواد معدنی و مواد فعال بیولوژیک هستند در سلامت انسان اهمیت دارند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با تاکید براینکه رژیم غذایی حاوی مقادیر زیاد میوه و سبزی می تواند از اثرات سرطان زایی نیتریت و نیترات ها جلوگیری کند، گفت: نیتریت و نیترات در تنباکو، توتون سیگار، کالباس، سوسیس و در سبزیجات به مقداری وجود دارند که عامل ایجاد بسیاری از سرطان ها بوده و مصرف میوه هایی مانند هندوانه و سبزیجاتی نظیر گوجه می تواند از ابتلای مردها به سرطان پروستات جلوگیری کند.

ویتامین D می‌تواند رشد سلول‌های سرطانی را مهار کند

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان مصرف منظم چای و قهوه را از جمله عوامل مهم در کم کردن سرطان های گوارشی برشمرد و با بیان اینکه مصرف انوع چای نظیر چای سبز به علت داشتن مواد بسیار مفید، در پیشگیری از بسیاری از امراض از جمله سرطان مؤثر هست، بیان کرد: نوشیدن خیلی داغ چای و قهوه با زیاد کردن خطر مبتلا شدن به سرطان مری در ارتباط است.

عباس نژاد با بیان اینکه کمبود بعضی از ویتامین ها مانند ویتامین D با سرطان ها در ارتباط هست، اضافه کرد: ویتامین D دربسیاری از سلول های بدن دارای فعالیت است و بااهمیت ترین عملکرد این ویتامین تنظیم سطوح کلسیم، فسفر و حفظ سلامت استخوان هاست درحالیکه اخیرا مطالعات متعددی نشان داده اند که ویتامین D عملکردهای دیگری نیز دارد و کمبود آن با مبتلا شدن به بسیاری از امراض ارتباط دارد.

وی با بیان اینکه مطالعات متعددی ارتباط کمبود ویتامین D و شیوع بسیاری از سرطان ها را گزارش کرده اند، افزود : ریسک سرطان در افرادی که کمبود ویتامین D دارند زیاد از افرادی بوده که سطوح کافی این ویتامین را دارند.

این مدرس دانشگاه با بیان اینکه ویتامین D می تواند از رشد سلول های سرطانی را با مهار تناوب سلولی جلوگیری کند، خاطر نشان کرد: کمبود این ویتامین علل فوت زودهنگام ناشی از سرطان های کولون، پستان، تخمدان و پروستات است.

وی با تاکید براینکه جهت جلوگیری از سرطان توصیه می شود غذاهایی سالم مانند سبزیجات و میوه های غنی از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی در برنامه غذایی به میزان کافی گنجانده شود و از مصرف زیاد چربی ها و گوشت قرمز پرهیز شود، عنوان کرد: حفظ وزن نرمال و جلوگیری از زیاد کردن وزن در پیشگیری از سرطان بسیار اهمیت دارد؛ با کم کردن دریافت کالری غذایی و زیاد کردن فعالیت بدنی حاصل می شود.

واژه های کلیدی: تغذیه | جلوگیری | سبزیجات | ویتامین | سرطان زا | سبزیجات | ویتامین | سرطان مری | مبتلا شدن | تغذیه سالم | رژیم غذایی


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs